Pas på, der er masser af svindlere på Ebay

Jeg håber, du ikke har haft en negativ oplevelse på ebay. Jeg var meget meget nyder stedet indtil en dag, nogle freak forsøgte at stjæle næsten £200 fra at sælge mig en vare, som ikke fandtes. Denne artikel forklarer, hvad der skete og også råd politiet gav mig.

Som allerede nævnt jeg har masser af sjov at købe og sælge på Ebay for et par måneder uden nogen problemer overhovedet. Jeg regelmæssigt sælges brugte mobiltelefoner og gjorde meget godt for mig selv. Hvis jeg nogensinde har købt noget, der koster mere end £100, vil jeg tilbyde opfylder sælgeren et eller andet sted, normalt lige ved motorvejen. Jeg trak hvad jeg troede var nogle gode tilbud og det lykkedes også at losse nogle af min uønskede elementer som jeg enten havde ingen interesse i længere eller at jeg havde ikke længere brug for.

Desværre alle gode ting er nødt til at komme til en ende og det helt sikkert gjorde med ebay.

En særlig morgen jeg var på udkig til at købe en anden brugte mobiltelefon, som jeg ville derefter videresælge på. Der var en annonce for et køb det nu foretage en opringning hos prisforlangende lavt men ikke ekstremt lav.

Der var et mobilnummer til telefonen, hvis jeg havde spørgsmål. Jeg besluttede at det telefonnummer, hans navn var Tony og jeg spurgte ham, de generelle type spørgsmål. Han lød og virkede virkelig nice, men erklærede, at han var ude af stand til at møde mig, da han var ude af stand til at køre som han havde ikke forbi sin test. Alarmklokkerne burde allerede er begyndt at ring, men mig at være en smule dumt, de gjorde ikke.

Hans hus var langt fra hvor jeg boede og modvilligt jeg indvilligede i at betale via en bankoverførsel. Han forsikrede mig han ville sende telefonen, at netop i dag via Royal Mail Special Delivery at ankomme ved 11: 00 næste morgen. Han virkede meget ægte, de gør altid din tankegang og der var der.

Næste morgen har et gæt hvad ankom, ja intet overhovedet, heller ikke den næste dag eller næste.

Jeg forsøgte e-maile ham, sms’e og ringe hans mobiltelefon, gæt hvad, der var ingen svar.

Jeg indså, hvad et fjols jeg havde været, men besluttede at gå til politiet. De var meget hjælpsomme og en halv time senere havde jeg en forbrydelse nummer men blev advaret om, at det var meget usandsynligt, jeg nogensinde ville se en telefon eller modtage en refusion af mine penge, som var 170 £. Politiet rådede mig til at være meget forsigtig, da de har regelmæssigt klager fra folk, der er blevet bedraget på ebay, jeg var ikke alene!

Udenfor politistationen jeg sendte Tony en tekst med politiet kriminalitet nummer. Til min chok han ringede til mig lige derfra bande på mig men til sidst enedes om at refundere mig penge, hvis jeg stoppede politiaktioner mod ham.

Jeg var meget heldig, jeg er sikker på mange andre mennesker, som politiet erklærede, aldrig får deres penge tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.