Dogecoin – Hvor kan man købe

Dogecoin er en populær kryptovaluta, der kan købes online. Denne kryptokurrency er en af de mest kendte meme-valutaer på Internettet. Det betragtes ikke længere som en vittighed eller vittighedsvaluta. Dogecoin er nu et af de mest eftertragtede og værdsatte kryptovalutaprojekter. Denne artikel vil guide dig til det bedste sted, hvor du kan købe denne kryptovaluta.
eToro

Dogecoin eller eToro kan være en god mulighed, hvis du er interesseret i at handle kryptokurrency med fortjeneste. Begge leverer undervisningsmaterialer og handelsplatforme. Mens investering i kryptokurrency er ureguleret, er der mange måder at forbedre din viden på. Disse inkluderer uddannelsesmæssigt indhold og muligheden for at øve sig i at investere ved hjælp af $ 100,000 falske penge. eToro giver begyndere mulighed for at handle med det samme uden nogen stejl indlæringskurve.
Binance

Binance er det bedste sted for Dogecoin at blive købt, uanset om du leder efter en kryptovalutabørs. Binance, som blev etableret i 2017, har været en af de bedste børser rundt om i verden. Det understøtter køb af mere end 200 kryptokurrency. Binance giver dig mulighed for at købe Doge ved hjælp af dine traditionelle valutaer og betalingsmuligheder. Du kan blot gå til hjemmesiden og klikke på “Køb Crypto” i den øverste navigationslinje. Vælg derefter en betalingsmåde, og fuldfør derefter transaktionen.
Kriptomat

Kriptomat, en platform, der giver dig mulighed for at købe kryptoer som dogecoin, er et godt valg. Den estiske regering regulerer platformen og sikrer, at brugernes penge er sikre. Derudover er denne udveksling i overensstemmelse med EU-reglerne. Du kan også købe og sælge dogecoin i EUR, GBP og andre større EU-valutavalutaer. Selvom det har få funktioner, er webstedet let at bruge og inkluderer en digital tegnebog.
Skrill

eToro er en populær kryptovalutabørs. For at købe dogecoin med eToro skal du bruge en fotoidentifikation og en nylig forsyningsregning. Efter bekræftelse vil du blive bedt om at underskrive vilkårene og betingelserne. Når din Bitcoin er blevet flyttet til escrow, skal du også acceptere dem. Skrill er en sikker og sikker måde at købe dogecoin på. Du kan hæve penge til din bankkonto eller kreditkort, uanset hvor du er.
Neteller

Du har flere muligheder, hvis du vil købe Dogecoin med et kreditkort. Bitcoin og Visa er bredt anerkendt af kryptovalutabørser. Dogecoin kan også købes med dine kreditkort, men de fleste børser vil opkræve dig 3% eller 10% for at bruge disse kort. eToro opkræver ingen gebyrer for Visa- og MasterCard-indbetalinger. Men det er stadig en god idé at udvise forsigtighed, når du køber kryptovaluta ved hjælp af kreditkort.