Test – er du en arbejde Slave?

Hvordan at vide, hvis du bliver en slave af dit arbejde? Hvordan at finde ud af, hvis arbejde er at tage mere opmærksomhed end nødvendigt? Hvordan at vide, at dit liv lider på grund af overdreven arbejde og tanker af arbejde? For ethvert arbejde slave er hans/hendes nydelse i arbejde. Spørg en arbejde slave at komme væk fra arbejdet for en kort tid og han/hun vil læse en liste af hvad alle arbejde er stadig under behandling. Lad os teste, om du er et arbejde slave?

Tage en typisk dag. Find ud af, hvor mange timer du bruger arbejde, rejser med familie, se fjernsyn, og andre aktiviteter. Undtagen på helligdage, hvor stor en procentdel af din tid er brugt på arbejde? Er det mere end halvfjerds procent? Er du give kvalitetstid nok til dine venner og familie under hverdage eller de komme til at tale med dig på ferien? Venligst bede dem og finde ud af. Non-stop arbejde falder også vores effektivitet. Sker der for dig? Her er en lille test. Antag, at du lader dit arbejdsbord i nogen tid, føler du som at gå tilbage til det så hurtigt som muligt?

Hvordan du beslutter den optimale tid arbejde? Hvordan at finde ud af, hvis vi ikke er ved at blive dens slave på bekostning af alt andet? Kan der ikke være nogen normer? Vanskeligt. Hvorfor ikke du finde ud af nogle venner, der er glade og har succes? Tale med dem om deres arbejdsstil og tid til at arbejde. Liste ud dine mål i livet og beslutte, om hvor meget tid, energi og opmærksomhed bør du give til at arbejde.

Et afbalanceret forhold mellem arbejde, underholdning, tid til at blive brugt med venner og familie, hobbyer, socialt arbejde og andre aktiviteter må opretholdes. Koncentrerer sig kun om en aktivitet skaber ulykke i livet. En afbalanceret tid division vil føle dig tilfreds på alle områder af dit liv og føre til vækst og bedre kvalitet af levende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.