Simple Trampolin Vedligeholdelse Tips, der vil holde din trampolin i top stand

Udtrykket “kort trampolin” bruges almindeligvis i to sanser: som synonym for trampolinen og som et adjektiv, der beskriver produktet. Udtrykket kan anvendes i begge sammenhænge, men betydningen af udtrykket er normalt relateret til trampolinen. Trampolin net er runde, groft rektangulære og lavet af elastisk skum eller metalfjedre. Når de rebound, de hoppe tilbage til et udgangspunkt, rejser langs jordens overflade samt hoppe tilbage tre meter i højden. De har været populære hos både børn og voksne i årtier, men der har været en nylig stigning i interesse på grund af udseendet af Powerstation trampolin, som i det væsentlige er en trampolin indbygget i en stationær træningsmaskine.

En trampolin, der bruger fjedre og ikke luft til rebound har den fordel, at give en lav effekt træning, da det kun bruger momentum til at flytte brugeren fremad og kræver ikke unaturlig styrke. Dette betyder mindre risiko for skade sammenlignet med at hoppe ud af en surf eller klippevæg. Den anden fordel vedrører energioverførsel eller evne til at overføre energi gennem slag. Da trampolinfjedrene er stationære, er overførslen direkte mellem den strøm, der er lagret i fjedrene, og kroppens kinetiske energi, der hopper på trampolinen. Dette giver mulighed for en større energioverførsel for at gå til ben og ryg og hjælpe med at udvikle de muskler, der bruges til at hoppe og slå.

Ud over at være lav effekt, mange mennesker ønsker, at deres trampolin til at vare i lang tid. For at sikre holdbarheden skal trampolinfjedre være lavet af galvaniseret stål eller polyester. Polyesterfjedre er mere holdbare end galvaniseret stål, hvilket er, hvad de fleste trampolinfjedre er lavet af. Polyester giver også en høj tæthed og mængden af foråret per tomme, som hjælper fjedrene vare meget længere end stål. Polyester modstår også rust, hvilket gør det lettere at rengøre. Selvom mange trampoliner, der sælges i dag, har galvaniseret stål eller polyester, bliver de mere populære blandt brugerne på grund af dets mere holdbare design.

Når du køber trampolindele, er det vigtigt at kende målingerne af fjedrene, så du kan foretage de nødvendige målinger for at købe de rigtige dele. Der er forskellige størrelser til rådighed for fjedre, herunder 4 “og 7 inches fjedre. Trampolinens størrelse bestemmer fjedrenes ideelle længde, som bestemmer, hvor meget højde dine børn kan hoppe på på én gang. Trampolinhøjder kan justeres ved at tilføje kortere fjedre eller ved at lade fjedrene være helt ude, så trampolinen kan rulle under dine fødder. Der er også specielle madrasser til rådighed for kortere fjedre for at give dem ekstra støtte, hvilket forhindrer fjedrene i at bøje, når de udøves gennem konstante spring.

Rammen af en trampolin er også en vigtig del at tage i betragtning, når man køber dele. Formen af rammen vil afgøre, hvor godt det kan støtte fjedre, hvilket vil påvirke, hvor meget hoppe din trampolin kan give. En rund ramme er en god hoppe for yngre børn, mens en firkantet eller rektangulær ramme er bedre for ældre børn. For midaldrende børn er en rektangulær ramme stadig et godt valg, mens et længere rektangel giver et bedre spring. De fleste trampoliner har tre forskellige størrelser af fjedre; en hoppefjeder, en blød fjeder og en kraftig fjeder. At vælge mellem disse fire typer er et spørgsmål om præference for din jumper.

Hoppe på en trampolin kan give timevis af sjov og motion … læs videre for tips om at holde din trampolin i god stand. Mens nogle mennesker bruger deres trampolin året rundt, andre ønsker at holde det i topform for off-season, hvilket er en god grund til at købe en ny trampolin med det samme. Uanset om din trampolin bruges til at hoppe eller bare hoppe, er det vigtigt at vedligeholde den ordentligt. Ved at følge disse enkle vedligeholdelse tips, kan du holde din trampolin i god form … læs videre for at lære mere.