Opbygning af et værelse ud – første udvikle et værelse ud planen

Opbygning af et værelse tilsætning kan være en af de bedste investeringer, du kan gøre i dit hjem. Opbygning af et værelse tilsætning, såsom et Familieværelse tilsætning eller bonus værelse kan tilføje vidunderlige nye boligareal til dit hjem. Før du starter et værelse ud, bør en boligejer først formulere et værelse tilføjelse plan. Der er flere vigtige faktorer, der bør overvejes før bryde jorden.

Udvikle et værelse tilføjelse plan bør omfatte både indvendige og udvendige overvejelser. Med mange rum tilføjelse projekter kan en boligejer udarbejde grundlæggende værelse tilføjelse planer, herunder gulv layout og fysisk ydre form og størrelse af tilføjelsen. Men hvis Tag linjer og/eller foundation fodspor på den eksisterende hjem eller den nye værelse tilføjelse 3tilbudmurere.dk/murerfirma/ er komplekse, arkitekt kan være påkrævet. En arkitekt kan også være forpligtet til at sikre, at den færdige rum tilføjelse æstetisk melds godt ind i den eksisterende hjem. Dette er en afgørende faktor for gensalgsværdi. Hvis et værelse tilføjelse vises som en eftertanke til hjemmet vil det æstetisk utiltalende, at kvarteret og en dag potentielle huskøbere.

Når du planlægger et værelse ud, tilladelsen / inspektion proces vil typisk omfatte en samlet bygning tillader, samt el, VVS, og isolering tillader. For at fuldføre bygningen tillade proces skal du tegninger eller skitser af værelse tilsætning. Udover generelle skitser af værelse tilsætning med overordnede dimensioner skal tegninger også omfatte tværsnits synspunkter viser indramning type og fysiske størrelser gulv bjælker, tag spær og væg indramning konstruktion. Du vil også brug for en stykliste og en forkalkulation for opførelsen. Info om bygningen vil bruge disse oplysninger til at bestemme, hvis opførelse vil opfylde alle konstruktion og sikkerhed koder. Info om bygning bruger også Bill af materiale og oplysninger om omkostninger for at vurdere mængden af tilladelsen koster.

Under opførelsen af værelse tilsætning, inspektioner bør gennemføres efter den:

· Fundamentet er hældt

· Ru indramning afsluttet

· Ru elektrisk afsluttet

· Ru VVS afsluttet

· Isolering udført

· Afsluttende inspektion / belægningsprocent tilladelse (El/VVS er komplet)

Om leje en hovedentreprenør eller planlægger at blive en gør det selv Tømrer og hovedentreprenør et budget og tidsplan skal udvikles før du starter i rummet. Ikke alene er det nødvendigt i godkendelsesprocessen, vil det hjælpe med at identificere længe føre elementer og give de oplysninger, der er nødvendige for at finansiere projektet, hvis det kræves. Derudover hvis fungerer som din egen hovedentreprenør, at oprette vil tabellen tid hjælpe hjælpe dig med at bestemme behovet for datoer for underleverandører.

Med værelse tilføjelse byggeplaner og tilladelser sikret, samt en solid stykliste og en tidsplan, der er fuldført, kan en boligejer begynde værelse tilføjelse projekt med en høj sandsynlighed for en glat og vellykket hjem bygningsprojekt.

For mere hjælp om at opbygge et værelse tilføjelse, se HomeAdditionPlus.com værelse tilføjelse bud ark. Værelse ud bud ark vil hjælpe sikre, at dit værelse tilføjelse projekt går glat og er færdig til tiden og budgettet.

One thought on “Opbygning af et værelse ud – første udvikle et værelse ud planen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.