Lån af penge

Da mange virksomheder ikke har fast beskæftigelse, kan du få brug for kontanter til at drive din virksomhed, indtil du kan sikre finansiering. En effektiv måde for virksomheder at få små summer af penge er gennem lønningslisten lån, som er givet af din arbejdsgiver til dig, og som du tilbagebetale for din indtjening. Du risikerer aktiverne i din virksomhed i denne type lån-din ansættelse og din lønseddel. Hvis du betaler lånet tilbage hurtigt og fuldt ud, eliminerer du risikoen for at miste din selvledede virksomhed.

Søg efter et lån, der er skræddersyet til din virksomhed

Midler til virksomheder er undertiden vanskeligt at sikre, fordi mange långivere overveje små virksomheder og nystartede virksomheder”), hvilket er grunden til det er en god idé at shoppe rundt og sammenligne forskellige udlån institutioner og deres tilbudte lån produkter. Bemærk, at finansielle institutioner ikke let vil låne dig små summer af penge, hvis deres overordnede kriterier for ydelse af lån er afslappet, ligesom udlån til folk, der driver deres egne rentable virksomheder. Men hvis en långiver ser, at du ikke har andre muligheder, såsom engel investorer, venturekapitalister eller velhavende personer, der er villige til at risikere deres egne penge på succes i din virksomhed, kan han være villig til at tilbyde dig en lille virksomhed lån.

En løsning til långiver misundelse er en købmand kontant forskud. En købmand kontant forskud er meget forskellig fra et banklån, fordi begge organisationer låne penge; målet er at finansiere virksomheder, der vil profitere over tid. Virksomheden vil købe en procentdel af dine fremtidige kreditkorttransaktioner til en nedsat sats; for at ansøge om et handelslikviditetsforskud skal du typisk have en handelskonto hos en licenseret processor, have et minimum månedligt volumen på $ 5,000 i kreditkortsalg og have været i forretning i mindst 12 måneder. Selvfølgelig kan din virksomheds kredit også kontrolleres, og midler kan godkendes på 48 timer.

En købmand kontant forskud kan hjælpe med at finansiere forretningsprojekter på omtrent samme tid, du vil typisk afslutte et andet job, med en gennemsnitlig turnaround på tolv til fjorten måneder. Finansieringen er også lettere, fordi der ikke er behov for garantier, ingen yderligere sikkerhedsstillelse og intet årsregnskab. De fleste købmand lån kræver kun låntagere til at skrive en virksomhed check i ny og am at betale tilbage pengene.

Lønningslisten lån er også ideelle for personer med dårlig kredit, der nægtes af traditionelle långivere på grund af kredit spørgsmål. Da du får dine penge med det samme, behøver du ikke at gennemgå den komplicerede proces med at finde ud af din kreditværdighed, og hvorfor det er dårligt; du kan blot bruge de nødvendige midler til at komme i gang.

Mulige fordele ved at konsolidere dine kreditkortregninger med et handelslikviditetsforskud

Banklån og traditionelle lån til små virksomheder kræver generelt, at du tilbyder en form for sikkerhedsstillelse, såsom dit hus eller din bil, for at sikre lånet. Det er derfor, disse lån kaldes sikrede lån. Usikrede lån, på den anden side, er vanskelige at få, fordi de kommer med skjorte sikkerhed.

En lille virksomhed lån eller et banklån kan også tage længere tid at behandle end en købmand kontant forskud, fordi der er flere skridt til tigate i ansøgningsprocessen. Merchant kontant forskud virksomheder kan undertiden indgå direct loan aftale med deres handlende kunder. Med et direkte lån kan dit handelsfirma direkte deponere lånebeløbet på din virksomheds checkkonto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.