Korte sjove citater-udødelige perler af vid og visdom for dig!

Hvis tiden er knap, og du skal grine hurtigt er korte sjove citater din bedste satsning. Funny citater er blandt de mest morsomme ting, som du er tilbøjelige til at læse. De er en af de gode måder at jage din blues væk. Mand har morede sig siden begyndelsen af tid med vid og humor af andre mænd. Er der ingen mangel på store hjerner i menneskets historie, der har forblændet os med deres vid og mange en tid, har også tvunget os til at standse op og tænke over bizart menneskelige natur og livet i almindelighed.
Takket være internettet, at finde korte sjove citater er blevet så meget enklere. Alt det tager nu, er blot et par enkle klik med musen at finde tonsvis af korte sjove citater til at læse og nyde. Hvis det regner, og du kan ikke råd til at gå på biblioteket, bare få online og klik dig vej til komplet citat bliss. Du behøver ikke at rode gennem støvede gamle humor magasiner, eller vende siderne af store fede bøger. Bare slappe af i din favorit stol og klik på musen. Ingen forberedt dig til sådan en kæmpe samling af korte sjove citater, er nu tilgængelig på nettet.
Der er mange store (og alvorligt sjovt) hjemmesider derude i cyberspace, som ikke kun bære et stort lager af korte sjove citater, men er hele tiden at tilføje dem på en regelmæssig basis. Dette sikrer, at hvert besøg webstedet vil præsentere dig med frisk linjer til at Le ad. Ingen nyder, læse de samme ting igen og igen. Det menneskelige sind brug frisk foder for sit sind til at underholde. Internettet, mere end rammende sig tager af dette problem.
Lad os få et stykke af den reelle handling nu. Disse er nogle af mine personlige favoritter, men jeg er sikker på, at der er tusindvis mere som disse derude, venter på dig at grave og bryde ind i en side-opdeling latter. Lad os starte med denne ene af Mark Twain, “en masse mennesker er bange for højder. Ikke mig, jeg er bange for bredder. ” Eller hvad med denne ene, “ved at forsøge vi kan nemt udholde modgang. En anden mand, mener jeg. ” Husk Einsteins berømte linjer, “kun to ting er uendelige. Universet og menneskelig dumhed, og jeg er ikke sikker på om den tidligere.” Dette er virkelig klassiske ting, højre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.