er ydeevne kørsel skoler overvurderet?

Lokale gaden Køreskoler har et grundlæggende uddannelsesprogram primært fokuseret på at hjælpe studerende bestå deres prøve, ikke på at kontrollere deres køretøj.

En performance Køreskole, på den anden side ikke finder sted på offentlige veje. De er typisk på en racerbane, eller nogle gange en stor parkeringsplads. Dette giver mulighed for instruktør at tilskynde eleverne til at opdage, og går videre end grænserne for køretøjet. Dette er meget usikre på en offentlig vej.

Du lære at finde grænserne for dit køretøj, og hvordan man får det meste ud af det. Du lære, at nogle af de ting, som folk ofte finde noget ulogisk, som glat og tavs er mere eller mindre altid hurtigere end skrigende og skrigende.

Hvad lærer du på sporet, der oversætter på gaden?

Bil placering. Ved hvor hjørnerne af din bil.

Bil placering. Være i stand til at sætte bilen hvor du ønsker det skal gå. Forståelse og beskæftiger sig med under styre og over styre for at gå, hvor du vil, ikke hvor bilen tager dig.

Grænser. Hvordan at finde grænserne for din bil. Hvordan man får til grænserne i kørsel og ikke overstige bilens evner.

Glathed. Shifting, bremser og andre overgange til ikke bryde trækkraft. Glathed er en af de vigtigste færdigheder på sporet.

Bil kontrol. At være i stand til at sætte alle de ovennævnte sammen i realtid.

Lad mig fortælle dig en kort historie om hvordan en ydeevne kørsel skole kursus bør ikke anvendes.

Denne unge fyr kommer til mig og spurgte mig, hvis denne form for Køreteknisk kursus virkelig kan hjælpe ham til at håndtere sin bil bedre. År, helt sikkert jeg sagde. Han fortalte mig om hans fætter Ralph (en mand, der drev, i gennemsnit omkring 110 mph) er i stand til at håndtere sin bil så godt ved høj hastighed, og de fleste andre betingelser; og at Ralph tog, for nogle år siden en racerbil Køreteknisk kursus. Og nu denne unge fyr ønsker at vide, hvis han kan lære at køre sådan ligeledes?

Nå, hans fætter Ralph kan være i stand til at håndtere hans tur på 110mph, men den lille gamle dame er ikke gonna forventer at blive vedtaget af ham ved denne hastighed, når hun ændrer baner på motorvejen. Er han klar til det?

En ydeevne kørsel kursus er en stor ting, fordi det lærer dig mere om, hvordan at læse din bil og den vej, der nogensinde blive testet i den standard 5 min kørsel test folk normalt tage når at få en licens. Men tag ikke slags kørsel på gaden, fordi resten af offentligheden ikke ved, hvordan man reagerer på det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.